Makkelijk en snel uw caravan verplaatsen?

Bekijk onze caravanmovers

Accu pakketten voor in uw caravan of camper bij Recreacomfort

Wat u moet weten over de accu van uw camper

Éen van de belangrijkste dingen die een camper moet hebben is: een accu. De accu zorgt namelijk voor veel dingen die de camper draaiende houdt. Denk hierbij aan de pomp, het licht, de radio, enzovoorts. Maar daarnaast heb je uiteraard de accu ook nodig om bijvoorbeeld je telefoon of laptop op te laden. Dit zijn geen onbelangrijke dingen wanneer je (voor een langere periode) met de camper onderweg bent.

Het is belangrijk om de accu van je camper zo veel mogelijk vol te hebben. Het is dus ten alle tijdens sterk af te raden om de accu compleet te laten ontladen. Dit zorgt er namelijk voor dat de accu erg snel kapot kan gaan. En vertrouw ons: dat wil je niet. Laad de accu dus zo snel mogelijk weer op als je merkt dat hij niet vol zit. Dit kan bijvoorbeeld door de accu te koppelen aan het stroomnet, die de accu weer op peil brengt.

Een accu pakket is daarom erg handig om aan te schaffen. En met een compleet accu pakket zorgt u ervoor dat uw caravan nooit met een ontladen accu zit.  

Wilt u accu pakketten aanschaffen voor in uw caravan of camper? 

Bij Recreacomfort verkopen wij accu’s. Maar, hierbij hebben wij ook bijhorende pakketten. Hiermee bent u compleet voorzien en kunt u altijd zorgen dat uw accu op peil blijft. Want, zeg nou zelf, op vakantie erachter komen dat je accu niet in orde is, is geen pretje. Op deze pagina vindt u onze verschillende accu merken, soorten en pakketten. 

521,00
navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
POWERXTREME X30
POWERXTREME X30

Traditionele caravan accu’s zijn zwaar, kunnen lekken en moeten in de winter uit de caravan gehaald worden om te worden onderhouden. EmergoPlus levert een oplossing voor al deze problemen: PowerXtreme, voorheen LifePO4You, de door de KCK als allerbeste geteste accu. De PowerXtreme LiFePO4 accu’s zijn lichtgewicht accu’s met extreem vermogen die je nooit in de steek laten. Het is ook niet zo gek dat deze accu zo goed uit de test kwam: in tegenstelling tot de recreatieaccu of de gel accu weegt deze accu minder dan 4 flessen cola of water en weegt geen 25 kilo. U heeft er geen accubak voor nodig, u hoeft geen afvoer door de bodem van uw caravan te maken en u heeft geen lader nodig. De lader zit al geïntegreerd in de accu en de accu heeft een eigen systeem om aan de caravanbodem te bevestigen. Het is eenmaal een flinke uitgave, maar gezien het feit dat u geen acculader hoeft te kopen, geen accubak en dat de accu niet sneuvelt door gebrek aan onderhoud en aanzienlijk langer meegaat, is het relatief gezien goedkoper en dus een goede investering. De PowerXtreme X30 is een 30 Ah accu welke geschikt is voor gebruik van elk type mover en bovendien sterk genoeg is om daarnaast ook te functioneren als boord accu.

  • accu merken
    • lifepo4you
  • accu soort
    • li-ion
  • Wilt u meer informatie over dit product? Vul dan het contactformulier in.

Bezoek op

Transportweg 1 
9804 TJ  Noordhorn
adres recrea comfort lijn
Telefoon Recreacomfort  0594-529450
Satelliet ontvangers bij RecreacomfortSatelliet ontvanger vervangen?

Satelliet ontvangers bij Recreacomfort
Nieuwe accu nodig?

 
Caravanmovers

Truma
P1
Simpark
Enduro
Powr Mover
Reich
Alko
Ego mover
Camptekdrive
Satelliet ontvangst

Mecatronic
Satenne
Oyster
Kathrein
Ontvangers
Accu pakketten

AGM pakketten
Optima pakketten
Li-ion Accu's
Accu laders
Proosten
Ctek
Zonnepanelen

Beaut
Laadregelaars
Montage materiaal

Airco

Mail Recreacomfort

info@recreacomfort.nl
noordhorn@hubo.nl

Telefoon Recreacomfort Noordhorn   0594-529450

Sitemap

Voor alles op het gebied van caravans en campers tegen een lage prijs!

Facebook Recreacomfort

Recreacomfort
Caravanmovers van Recreacomfort