Makkelijk en snel uw caravan verplaatsen?

Bekijk onze caravanmovers

Digitale televisie en radio in uw caravan of camper

Recreacomfort zorgt voor een goede televisie en radioverbinding door middel van satelliet antennes van verschillende topmerken. Wij verkopen niet alleen satelliet antennes, maar wij monteren deze ook voor u. Zo kunt u direct op vakantie met een goed signaal en zonder u zorgen te hoeven maken over de installatie van de satelliet antenne op reis.

Voor welke merken satelliet antennes kunt u bij ons terecht?


Bestel voor deze zomer nog een satelliet en een ontvanger

Zorg ervoor dat u er deze zomer goed bij zit met de satelliet en ontvanger merken van Recreacomfort. Kom langs bij onze zaak om de mogelijkheden door te spreken. Voor vragen en verdere informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

1.395,00
navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
CamptekSat 80 cm
CamptekSat 80 cm

CamptekSat 80 Cm bij Recreacomfort 

Met de CamptekSat hebben we een echt geautomatiseerde antenne, met een groot ontvangstbereik, en een betrouwbare prijs / kwaliteit verhouding waardoor hij zeer concurrerend is.

Betrouwbaar, krachtig, extreem snel en zeer eenvoudig te gebruiken. De bediening wordt gedaan doormiddel van de groene OK-knop op het bedieningspaneel in te drukken. De CamptekSat heeft een gemiddelde zoektijd van 30-60 seconden, dankzij een GPS en een digitale inclinometer, waardoor u de geselecteerde satelliet meestal tijdens de eerste rotatie, zelfs wanneer het voertuig niet waterpas staat, zal vinden. De helling van de elevatie-as wordt namelijk automatisch gecompenseerd door de CamptekSat tijdens de rotatie van de rotatie-as.

De CamptekSat is geschikt voor DVB-S / S2. Ook heeft hij 8 voorgeprogrammeerde satellieten die zelfs gevonden kunnen worden zonder dat er een decoder staat aangesloten. Het is ook mogelijk om de CamptekSat handmatig, direct vanaf het bedieningspaneel te verplaatsen, zowel in de rotatie als in de elevatie.

De structuur is volledig gemaakt van aluminium met daaroverheen een kunststof beschermkap. Van binnen is er gebruikt gemaakt van stalen tandwielen. De CamptekSat heeft een hoogte van slechts 19 cm bij een gewicht van ong. 10 kg. De antenne sluit automatisch wanneer het voertuig gestart word mits de D+ word aangesloten. Of hij zal zichzelf sluiten zonder deze verbinding te maken wanneer het voertuig verzet word.

Kenmerken:

 • De CamptekSat kan gemakkelijk worden bediend via het bedieningspaneel met de knoppen. De verbinding is uiterst eenvoudig en makkelijk. De verbinding met het bedieningspaneel is door middel van een 5 meter communicatie-kabel. De verbinding naar de decoder is door middel van een 5 meter antenne kabel. De stroom is met twee draden voedingskabels en een aansluitdraad voor de D +.
 • De structuur van de antenne is uitgerust met een robuuste mechanische behuizing volledig gemaakt van aluminium met daaroverheen een kunststof beschermkap. Van binnen bestaat hij uit stalen tandwielen. En niet met tandwielen van plastic zoals bij andere niet genoemde merken.  
 • Automatisch sluiten kan in de automatische modus zonder aansluiting van de D+ wanneer het voertuig verplaats word in een lengterichting, of door het starten van de motor mits de D+ is aangesloten.
 • Via het display kunt u duidelijk en gemakkelijk de door uw gewenste satelliet kiezen.
 • Mogelijkheid tot het handmatig verzetten van de schotel met het bedieningspaneel.
 • Elke schotel word zorgvuldig en op aanvraag bij de fabrikant in elkaar gezet. Dit houd in geen massaproductie waardoor elke CamptekSat goed word gecontroleerd en daardoor de minste kans op storingen.

Voordelen campteksat .

 • Licht in gewicht slechts 10 kilo
 • Metalen tandwielen.
 • Gps ( stelt automatisch de hellings hoek in)
 • In bijna alle gevallen word de satelliet in de eerste rotatie gevonden.
 • Hellingshoek meter.( al staat de camper scheef dan word de elevatie aangepast ) 
 • Vorst bescherming (onder de 5 graden gaat er een verwarming aan waardoor belangrijke componenten ontdooid worden)
 • Acceleratie/tilt meter instelbaar. (Indien  teveel wind of verplaatsen van voertuig zal de schotel automatisch inklappen)
 • Eenvoudig handmatig te trimmen. (vooral handig in grens gebieden)
 • Geen massa productie ( word zorgvuldig en met zorg in Europa gemaakt) 
 • satelliet merken
  • campteksat
 • Wilt u meer informatie over dit product? Vul dan het contactformulier in.

Bezoek op

Transportweg 1 
9804 TJ  Noordhorn
adres recrea comfort lijn
Telefoon Recreacomfort  0594-529450
Satelliet ontvangers bij RecreacomfortSatelliet ontvanger vervangen?

Satelliet ontvangers bij Recreacomfort
Nieuwe accu nodig?

 
Caravanmovers

Truma
P1
Simpark
Enduro
Powr Mover
Reich
Alko
Ego mover
Camptekdrive
Satelliet ontvangst

Mecatronic
Satenne
Oyster
Kathrein
Ontvangers
Accu pakketten

AGM pakketten
Optima pakketten
Li-ion Accu's
Accu laders
Proosten
Ctek
Zonnepanelen

Beaut
Laadregelaars
Montage materiaal

Airco

Mail Recreacomfort

info@recreacomfort.nl
noordhorn@hubo.nl

Telefoon Recreacomfort Noordhorn   0594-529450

Sitemap

Voor alles op het gebied van caravans en campers tegen een lage prijs!

Facebook Recreacomfort

Recreacomfort
Caravanmovers van Recreacomfort